Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Sudah jadi tugas aku...

Tuesday, November 2, 2010

Sudah jadi tugas aku...

Views
Anneahaseyo!!!!
salam :) n hai ... sume..

 minggu ni merupekan minggu  yang sangat sibuk mungkin sebb Nemo n kawan2 daripade kelab SPBT sekolah Nemo dapat tugas untuk menguruskan proses pemulangan buku bagi plajar tngkatan 1..2..dan 4...
hari ni merupekan arie pertame kami bertugas... hmm... banyak betol bende yang kena diuruskan... aku dengan kawan aku... sibuk sangat sampai xmenang tanggan.. hmm.. xpe la... xkesah pon... sbb kan dah abiz exam...

antare aktiviti kami semase uruskan keje ni sume....
  1. hmmm...kami kemas kini fail pelajar dan uruskan sume borang pelajar gagal pulang buku...
  2. kami pergi cari cikgu.. n serahkan fail... berkenaan proses peminjaman dan pemulangan buku teks kepade sume guru kelas yang terlibat...tapi malangnye... xdapat jumpe pon sume guru2 yang kami cari.... pehh... penat jugak tu... asyik turun naik... bangunan baru...prgi kantin sekolah... naik bangunan lame...
  3. proses buku... kami cop n tuliskan no.perolehan ....hmm... pening asyik lupe je bilangan buku tu...
  4. bile bdak2 dah pulang buku kami lah yang kene uruskan... kene asingkan n susun aturkan pade tempat yang dh disediakan..
  5. aktiviti ni yang paling aku suke iaitu... makan n minun... haha... dapat upah tu yang best.. walaupon.. ak xkesah dpat or x upah tu...haha... tu sbagai aktiviti sampingan yang bezz....


sebelum balek tadi... de stu kelas yang agak lambat pulang buku tesk mereka..jadi.. kami terpakse kemaskan buku tu n.... susun pade tempat nye... hmm...hmm.... xpe la dik... dah keje akk..
terpakse la buat tu sume... hmm.. tahun depan kami akan jadi senior... so siap sedia la... untuk terima arahan
daripade kami... haha... jangan marah k... haha...



ape pon.. bru tadi "die" marah ak.... ak sdih sangat sebb ape hak die nak marah ak..' untuk perkare yang xpatut die campur tangan.. ak rase geram jugak... die buat ak xde persaan... die kate..."ak percaye ko... tapi ko wat cam ni". hmm... bila ko wat camni kat ak... xpulak ak marah2... tapi ko selalu marah2 bila ak xcerite satu bnde ni kat ko... ish... xkan aku kne sntiase dengar cakap ko... ak tau la ... ko kawan ak... tapi jangan la buat macam ni...sebab ko selalu wat camni.. cume aku xkesah sangat... sbb ko kate tu rahsia n urusan aku n die aje..


1 comments:

atie tyra said...

spe dy n ko dlm post ni???
aq blur.......