Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !

Saturday, December 26, 2015

Mood Exam Masih Belum Dijumpai

Views
بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ
 Assalamualaikum pelayar alam maya??
Dah lamanya tak publish post dalam blog ni.

Since menjadi student UKM,
tak banyak sangat masa nak login . Menonton cerita korea, bergosip dengan kawan-kawan dan makan tu sempatlah.

apa-apa pun nak share sikit perkembangan yang terbaru, CD tengah nak hadapi final exam dan masih tak menyentuh lagi apa-apa subjek untuk study pada 30/12/2015 ni.
Mood untuk study belum jumpa lagi.


Sesi fotografi di tangga FST baru 

Gambar girl-girl selepas sesi fotografi

gambar fieldwork pertama semasa di Jeti 

Selamat pagi kami nak ke Pulau Kapas untuk field work first. Muka First Year

Gambar lama je mampu update..
=.='



okay
bai.



Tukar2 Link Sini (^__^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...