Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Dalam kenangan

Friday, June 7, 2013

Dalam kenangan

Views

Semalam 6/6/2013 khamis result keluar. Alhamdulillah dengar2 ramai yang dapat tinggi2 belaka.. aku biasa2 je . But still bersyuruk even tak capai apa yang aku nak. Namun dalam aku bersedih sebab tak dapat pointer yang aku idamkan rupanya classmate aku yang baru saja bersama kami sem lepas terpaksa meninggalkan matrik sebabnya sem lepas dia gagal. Macam tak percaya... okay to be honest he is very annoying person but at the same time i still believe that he can do it .. semua simpati dengan dia sebab nampak perubahan positive dia. Believe me.. lain sangat spirit dia sem ni. Cume kami just dapat tengok perubahan dia sebelum dia pergi. Choiii.. sedih pulak.. at least he show us something. Kami doakan dia berjaya di luar sana.



2 comments:

Miszyuyu said...

sy dtg dari contest , jom join!... http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/