Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Aku Tinggalkan Rumah dengan Restu Mak Ayah.

Wednesday, May 23, 2012

Aku Tinggalkan Rumah dengan Restu Mak Ayah.

Views
بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ 
Assalamualaikum pelayar alam maya??



Takutnya... 
Tinggal kurang daripada 2 hari (tak termasuk sabtu dan ahad)
Bye blog kesayangan.. banyak betul yang aku kena lalui dengan kau.. (penat Edit.. )
Persiapan dah hampir siap semuanya.. 
KMNS 
aku datang bawak rombongan budak SMKSHK..
hehehe.. (cakap dengan diri sendiri. 
Kepada Ana. dan Tyra..
korang ingat kita orang.. 
Nemo sure ingat Ana dan Tyra sebab banyak gambar Nemo dah download..
banyak gambar curi yang korang ambil Nemo simpan..



okey dalam masa yang terdekat ni mungkin blog ni tak update apa2 tapi korang tengok2 kan ye.. teruskan bagi sokongan dengan mem"follow atau menyinggah sekejap...
pepon doakan Nemo dan rakan2 mendapat kejayaan dalam menuntut ilmu ye.. 


15 comments:

Cik Atie Tyra said...

weee ~ jangan lupo den sudaa . siap la tyra hempuk Nemo laju-2 nanti . :p
goodluck kat sana nanti .

p/s : kalau terjumpa budak UITM pilah nama syafiq safri . kirim salam rindu kat dia . hikhik

Cik Dessert said...

Hehe,, insyaAllah.. :)
jangan la.. nati sakit kena hempuk..

✿Lady Ainaa✿ said...

step by step to reach the future..hehehe.. Jaga dri kt sna nanti... Fokus on ur study.... Semoga Allah mmberi perlindungan pd sis kt sne nanti

Nyna said...

KMNS ? actually saya pon dapat matrik kat situ jugak :)

Sakura Aihana said...

caiyok caiyok..... ana x kan lupakan nemo...klau korang at sana lupakn ana ana merajuk kat selangor.... jgn lupa ana tau.... klau exam jgn lupa bg tau ana... klau nak ingt ana ingatlh bersin dan tawa hihihihhihiihhihihihihi... i will miss you dear!!!

Sakura Aihana said...

Hana tag nemo
http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

nana kamarul said...

dapat KMNS eh? All the best :)

natushee said...

salam..anim..blaja rajin2 yep...anim boleh~!!igt ibu ayah n rakan2 tercinta at sane

Sakura Aihana said...

nemo...hana tag http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-were-kpop-bloggers.html

Insan Kesunyian said...

boleh tak nemo tolong ajar macam mane nak buat site yg tukar2 link dekat bawah tu? kalau boleh, inform kat blog saye ye? thanks a lot :)

Yatie Awang said...

buat yg terbaik ok..

DAIRI FARISHA said...

Jemput join segmen Farisha : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/blogger-ada-facebook-tolong-like.html

Nurul Iman said...

slmat prgi dan slmt pulang...=]

IeLa tU sAya.. said...

konpom bes kat kmns..
miss giler cafe C..
btw blaja lek lok (ex kmns ) :)

syahnaz said...

follow. salam perkenalan.
http://kliktekan.blogspot.com/