Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: : Sebab artis lelaki Korea / Kpop Jadi Pilihan :

Thursday, February 23, 2012

: Sebab artis lelaki Korea / Kpop Jadi Pilihan :

Views

✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? 
 

 Rupa yang tersangat la comel

Err comel sangat ke? Comel sangat kalau nak tahu. Hey perempuan suka benda yang comel dan dah tentu-tentu gurlz2 lebih fanatik terhadap lelaki korea yang super junior cute miut ni...Kalau bagi aku ada beza comel dan handsome .. nak kenal tak macam mana handsome & comel??
COMEL :
Adik lelaki aku kata"Memanglah lelaki korea ensem, sebab muka diaorag macam perempuan sikit...orang yang macam perempuan ni ensem" untuk pengetahuan korang adik aku bukan k-pop lover tak macam aku..Aku tau dia maksudkan apa... dia maksudkan lelaki korea ni muka jambu alahaii.. comel giler mamat jambu ni..

HANDSOME
Handsomekan even umur dia dah 30 something.. hehehe.. still hero pujaan ni.. tapi ni just contoh.. banyak lagi  artis k-pop yang ensome + cute miut lagi...
 Lelaki korea sangat romantis & pandai amek hati 

Siapa sokong statement aku di atas, sila angkat kening? Okay ni aku tipu je sebab aku tahu korang tak akan buat huhukhuk.Lelaki korea romantik?Mungkin diorang gentlemen and respect wanita.Tu sebab perempuan sekarang tergila-gilakan lelaki korea! Even lelaki malaysia juga ada yang romantik, tapi ia semakin pupus.Bukan aku nak katakan lelaki malaysia ni tak romantik just mungkin sekarang ni bila baca paper, kita pasti akan dengar kes penderaan wanita dan sebagainya yang membuatkan ramai wanita Malaysia beralih angin kepada lelaki korea pulak.Hahaha.. lagi satu sekarang ni selebriti kat sana duk sibuk buat rancangan HELLO BABY la.. dan macam-macam lagi .. tengok semuanya okey je.. maksudnya mereka tu dah sedia jadi PAPA la.. alahaii oppa saranghae...
Tengok ni untung yoogeun MinHo dokung...
 Bukan kaki merempit

Untunglah dapat lelaki yang bukan kaki rempit.Kemungkinan juga lelaki korea ini bukan di kalangan kaki merempit macam SESETENGAH lelaki malaysia ni.Mungkin faktor itu yang menyebabkan gegurl terkena histeria tanpa diduga. Yela, lagipun mungkin lelaki malaysia banyak kaki rempit, lumba haram tak hengat dunia lagi-lagi isu mat rempit yang tidak pernah lenyap dalam akhbar mahupun media.Kan kan kan?
walaupun korang cakap macam mana pun , aku tetap suka diaorang tu sebab aku pasti dekat korea sana mana ada mat rempit... peace V
 Fesyen yang trendy & gergous

Okay yang ini memang aku tak dapat nafikan di mana aku suka style lelaki korea.Tapi tak ada la sampai tergila-gilakan dorang.Just jadi sebagai sumber inspirasi ecehhhhh.Menyampah betul dengan perasaan macam ni **lari topik.Hehe yang aku boleh katakan di sini lelaki korea berani bereksperimen dalam berfesyen.Ditambah lagi dengan skinny jeans colourful, dengan aksesori yang membuatkan muke dorang double comel, fashion rambut yang meletupp gituu.Hahah tetapi lelaki Malaysia just berani pakai t-shirt and jeans je.Mungkin lelaki korea ni bijak bereksperimen dalam berfesyen yang membikinkan hati gadis di luar sana cair bagaikan coklat, chewwwwwaah ;)


Lagi ape eyh? Otak aku dah beku nak tulis post ni.Korang ada idea tak? Boleh la tambah-tambah sket dekat ruangan comment hihihi.Eh eh kalau ade lelaki yang terbaca post ni, korang jangan kecik hati ye.Sebab entri ini just untuk suka-suka, takde niat pun nak jatuhkan lelaki malaysia.


Hehe but guys jangan risau, even kami wanita Malaysia sefanatik mana pun dengan mamat korea tetapi Lelaki Malaysia tetap menjadi idaman kalbu.Ecehhh chewaahh. <---- ini fakta yang tak dapat disangkal lagi okay.Guys watch out! Jangan sentap okay dengan post kali ini, eheheh lagipun setiap manusia ada pandangan masing-masing.Lagipun kita sebagai manusia mudah tertawan dengan sesuatu yang indah? Tak gituuu? Heheheh peace ;)



25 comments:

ciksukaberangan said...

HAHA. suke gak dengan lelaki korea. dorang pandai bergaya. kacak !! Huhu ^^

nur said...

yeah.. btol2.. gud looking,..

Detective Fiqa said...

hahaha :D. betul betul

nur said...

DF... tau tak pe.. :)

Iera balqis said...

done follow & also like ur fanpages ! hit me dear :) blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/


pages sye http://www.facebook.com/​pages/Iera-balqis/​335898119785996

& anda di tag pada segmen tambah follower tanpa blogwalking..klo awk nak join jgak silakan..huhu :)

ishiko said...

ok... sy sgt setuju dan automatik angkat kening bila nampak pikcer nichkhun tu...


wahhh... nak jerit boleh..
lg satu nak tambah, dance dyeorg ni mmg padu.. haha

nur said...

haha.. jerit la.. aloo.. sama la.. jom angkat kening.. hahaha

Sakura Aihana said...

nemo...nickhun cute

nur said...

haha .. ye kot..

Nur Najihah said...

Jyeahh ! Sokong-2 !

Laki korea mmg tersgt-sgt nsem+cute+adorable+gorgeous!

Espeacially my Ryeowook ~ ^3^

nur said...

alorrr... suke dia jugak.. :)

Anonymous said...

ape guna la korang gile ke mamat korea nie....xde guna pon....g pon biasa pompuan yg gile kat mamat korea nie semua huduh2x...kawan2 aq yg cantik2 xde pon minat korea...yg gemok,,,hitam ,,,pendek minat la...

Sakura Aihana said...

@Anonymous cakap tu biar beradab... Bahasa Melayu pun tak betul... bukan HUDUH tapi HODOH... Siapalah cikgu Bahasa kau...lebih baik suka artis korea daripada kutuk2 orang lain sbb mengutuk org lain dpt dosa je... Biasalah kau pun mesti suka seseorg artis sama juga mcm dia org... mereka ada hak utk menyukai sesiapa sahaja... dan kau tiada hak utk halang mereka menyukai seseorg dan kami juga tiada hak nak halang kau drpd menyukai sesiapa pun... biarlah gemuk pendek dan klt hitam janji hati suci bersih daripada nak mengutuk orang lain !!

atie tyra said...

@Anonymous mulut jaga baik la sikit beb . nak kutuk orang lain gemuk , hitam dan pendek plakk . siapa kau nak kata kejadian Tuhan macam tuu ? kau perfect sangat ke ? da hensem sangat ? da putih sangat ? da tinggi sangat ? kulit tu da skinny sangat ? kasihan betul kat kau , mengeja pun macam budak tadika .

Sakura Aihana said...

@atie tyra tirah aku suka

Anonymous said...

Muke je jambu,tapi diorang lembik2!!!!

Anonymous said...

Muke je jambu,tapi diorang lembik2!!!!

Anonymous said...

Muke je jambu,tapi diorang lembik2!!!!

Anonymous said...

@ciksukaberanganamboi gatalnyeeeeeeeeeeeee

Anonymous said...

gatalnye admin ni.,,mata liar je..ei xelok pempuan mcm tu tau

Anonymous said...

di mna bumi dipijak,di situ langit dijunjung.. jgnlah kta terlalu bgga & berlagak dgn wajah yg kacak atau cntik,krana bila kta mati nnti wajah akn brubah mnjadi tengkorak & jgnlah kta berbgga sgt dgn pkaian yg cantik & mahal,krana pkaian trakhir kta nnti adalah kain kapan.. so,ingat2 lah dan selamat beramal...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

lelaki mmg selalu tak setuju dgn statement mcm ni . haha .

Anonymous said...

sye suke lelaki korea sgt2!!!! hope ade lelaki yg berstylekan korea kat malaysia ny.. huhu.. I thought I dah jumpe and I'm working on it..hehe.. sarangheyo oppa! muke cute the best!

Anonymous said...

Xsetuju