Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Sabar je lah...

Thursday, February 9, 2012

Sabar je lah...

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

Wahh.. Best2 ramai pulak yang serang blog ni tadi.. padahal tengah makan dan tak online pun..
tapi blog ni tak secomel blog korang yang ade warna pink or light colour for background blog.. tapi jangan tak tahu Anim pernah ada blog yang comel n girly sangat.. huhu tak caya??
meh tengok Anim punya header layout lama..


 --------> Apa macam lembut je kan colour dia...tapi still tak secomey blog korang kan..

BTW Hari ni Anim and sorang senior ni.. arhh.. Anim just "like" post person kat KELAB BLOGGER >.< then, like dia punya komen.. arhh.. dia just mention "Nemo boo.." balas lah boo tu jugak... arhh rupenya dia ajak gaduh ye.. hmm.. geram plus rasa kelakar je bila post person tu jadi tempat kitaorang balas komen.. ish3...  Dah la suke menggarut hai. Untung la .. Berlakon dalam VANILA COKLAT kan3 ??? hah.. UNTUNG LA.... =P
huh ... sabar je lah.. tapi bagus dia buat camtu hilang bosan jugak.. hahaha...  kepada person yang jadi host (yang post link) maap kami pinjam tempat..

hmm..
Time ni terasa nak view header orang lah...

nak tengok??
Header ni Anim yang buat kan... dia peminat angry bird yang warna merah tu.. Anim pun tak fahamlah kenapa.. ish... tak faham betul.. nak ke blog dia senang je.. klik SINI
Malam ni target tak capailah.. tapi tak pe.. alhamdulillah dengan apa yang ada..
and tadi terbaca kat surat khabar.. oyang Anim yang baru meninggal semalam masuk paper.. sebab kemalangan nak pergi klinik.. hmm..Mak kata time balik kampung kat Rokan arwah masih kat hospital lagi.. Anak2 oyang pun ada yang tak balik lagi..hmm.. Anim tak rapat sangat pun dengan arwah oyang Brahim tapi kalau time raya mesti pergi rumah oyang sebab rumah dia depan rumah atuk dan wan Anim je.. yupp.. dekat je.. Al-fatihah buat oyang ... 


6 comments:

Fauzan Ghazi said...

sama2 doakan oyang anim bersama mereka yang beriman. :)

anamizu kaito said...

slm kenal dr cik ana.. sokong fauzan.. same2 kite doakan oyang anim tenang brsama dgn org2 beriman :)



*ade smbungan kisah cinta zaim & anis..tp pnjg sketla..hehe






luv,
cik ana

nur said...

@Fauzan Ghazi yup.. anim harp sgt.. tk lupa doakan oyang anim..

nur said...

@anamizu kaito mekasih..
hmm.. anim akan bace jugak.. never mind la..

Nurul ain said...

alfatihah utk arwah oyang kamu dear... moga ditempatkan dikalangan org2 beriman..

nur said...

@Nurul ain mekasih kak Ain..