Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Rate of ...

Thursday, February 9, 2012

Rate of ...

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫


Nampak ke??? zoom sikit... Semalam punya la ramai orang datang tapi mungkin singgah baca2 cerita .. never mind lah .. datang and bace lah.. sangat digalakkan ... walaupun blog ni tak famous macam blog2 lain.. tapi dalam list tu "Superb" maksudnya orang datang excess and bace..terima kasih.. :)
hope dapat tingkatkan lagi cara penulisan ni lagi ...

  Hari ni nak share lagu yang Anim suka sangat time program lepas SPM pada 26-29 januari 2012 lepas.. seronok lagu ni dimainkan sebelum POCO2 time kami bersenam awal 6.50 pagi macam tu la..nak pergi senaman pun kena kawad..hehe..okey logik je n tak kesah kena kawad macam tu..btw also enjoy sangat2lah..


Enjoy Dengar ye.. =P


7 comments:

Budak cadburry said...

Rate of ape kak nemo ?

nur said...

rate of whtever u want.. :P
hahaha..

Eyeme said...

huhu...agaknye blogger2 memang suka tau benda2 terkini kot..heheheheh

nur said...

ye kot.. :) up to date.. :)

anamizu kaito said...

wahhh "superb" tuh! mesti senyum lebar je kan nur kan?? hehe




terime kaseh sudi singgah blog cik ana and bace kisah maya part II yg pnjg berjela tu =P





luv,
cik ana

nur said...

hehehe.. cik ana ade je.. sudi bace sebab cerita tu menarikk.. ^^,

Sakura Aihana said...
This comment has been removed by a blog administrator.