Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: i want 2 be ... QuEen of LIKE..

Wednesday, December 22, 2010

i want 2 be ... QuEen of LIKE..

Views
Huhu.. Nemo dah simpan cerita ni lame jugak la..
tapi tak sangke pulak..sekarang tiap hari Nemo hadapi bende ni...
Nemo always.. tiap2 mase bosan bile bukak FB so.. 
bende 1st yang Nemo buat ade lah.. 
LIKE sume yang ade pade halaman utama Nemo.. huhu..
dah banyak kali.. kawan Nemo kat tu  FB tanya..
Nemo ni sape?? n ..
Kenape Nemo suke LIKE2 die orang ..
everthing  kat FB die orang .. huhu.. Nemo harap die orang xmarah Nemo..
Nemo saje je.. buat camtu..





Ish3 .. semalam .. ade kawan angah yang send msg kat fb .. dalam msg tu.. die tanye Nemo sape..
huhu.. susah Nemo nak explain kat die.. so.. Nemo reply bagi tau die.. yang Nemo ni .. Queen Of LIKE..
n may be die rase pelik sebab ade jugak orang yang macam Nemo ni ... huhu..
Hari ni.. ade lagi siap tulis kat wall Nemo yang die terase nak kenal Nemo yang suke.. Like banyak bende daripade die..huhu..


Map sume kalau xsuke.. Nemo LIKE sume tu.. tp.. Nemo tetap nak jugak buat tu sume... okEy...!!

0 comments: