Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: wah Rindu kAmoo... BLOGku..

Wednesday, January 19, 2011

wah Rindu kAmoo... BLOGku..

Views
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia ,salam perpaduaan semua...


wah !!! dah lama x.. catat sesuatu kat blog.. haha.. sebenarnya banyak nak catat ni.. sebab sepanjang hari2 persekolahan yang dah pun masuk 3 minggu ni banyak benar ceritanya.. daripada yang duka sampai lah yang suke2 hehe..

  1. Ade motivasi untuk pelajar tingkatan 5 ..
Semase program ni berlangsung aku geram sangat bila ade manusia2 yang tuttttt... buat bising and x bagi tumpuan .. hye bro ..ingat korang tu bagus sangat ke??? smpai xnak dgr sesi ceramah tu.. aku pon bukan la nak dengar sangat tapi aku diam je.. tanda aku hormat orang yang bercakap kat depan tu .. die cikgu kite.. so kite kne la hormat die.. aku tau la.. korang bising sebab korang nak kan perhatian ... ape la cara murahan je... korang wat camtu.. geram aku korang xhormat orang yang aku tuntut ilmu die tu.. dah la tu.. korang boleh pulak melawan kate2 die yang aaku hormat tu.. nak nangis aku korang buat die macam tu.. aku dapat bayangkan kan .. kalau la die mak n ayah aku korang buat camtu .. dah lame dah aku bangun n jerit je kat korang..!!!!!!!!!!!!1 GERAM NYE... MANUSIA XSEDAR DRI BETUL LA...
ketahui la korang ni.. sape sangat nak melawan orang yang lebih tua ??? sapa sangat la korang nak bandingkan orang yang korang tentang tu..???? dah pandai sangat ke????? korang nak lawan mereka yang bergelar cikgu??????? kalian semua memang melampau..!!!!!!!!!!!!!!!!


    2. waktu sesi akhir ceramah tu turn cikgu Elmy bagi talk tentang HARGA DIRI...

Waktu tu giler best walaupon asyik naik je name kena sebut.. haha.. walaupon name aku jadi bahan cikgu ari tu ..but okey je sebab tu sume positif.. wah seronok jgak .. thankzz cikgu.. hehe.. yang penting kalau kite berilmu harga diri kite akan tinggi xmacam korang yg tah ape2 tah.. kate nak berjaye tp.. xnk belajar n hormmat guru.. disiplin pon x de.. waktu belajar main..waktu main pulak main2.. hahaha... aku sendri no comment la..

  3. tugas yang sangat berat kena dilaku kan...

Hari khamis minggu lepas ( 13.01.11) ade mesyuarat agong koko.. arhhh dapat pulak jawatan setiausaha tuk unifrm .. tapi tu ok la.. xde la berat sangat.. but xsangke pulak petang tu.. waktu mesyuarat agong untuk kali pertama aku tercalon n dipilih tuk ambik tanggungjawab sebagai setiausaha agong badan pengawas sekolah.. haha.. pening kepala aku nak pikir buat minit mesyuarat n kertas kerje nanti.. dah la.. awal2 camni.. aku dah demam.. hmm.. ape nak buat la.. dah nasib badan.. dapt jawatan tu alhamdulillah la.. tapi nak jalankn tugas tu insyaAllah aku akan bersungguh2...
doa ka aku dapat buat yang terbaik.. nasib xbaik xdapat jadi pengerusi...


   4.minggu depan aku pengerusi majlis la.. aku kene wat skrip sendri .. tp betul ke skrip aku tu???
biar la kan.. btw.. aku akan wat yang terbaik.. alamak .. aku lupe la.. jumaat ni la cikgu Wan Raal Zizi nak nota tingkatan 4.. waa.. xsiap lagi lor.... ish3... camne ni..???? dah la demam lagi ni.. .. BTW semangat tuk merentas desa tahun ni still xdemam lagi ye... semangat... hehe...

2 comments:

WRWR said...

wah rindu kamu....hehe...tulis pe kt kertas skrip jawapan tu...siap de bentuk2 L*** lg tu...
al de bes ye for triall...wah ade blog xsangka...
famous gk ye nama saya de tu..

nur said...

@WRWRcikgu.. ^^, heheh.. ter"mention" pulak name tu..