Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Pergi Menembak Peringkat Daerah ...

Friday, April 8, 2011

Pergi Menembak Peringkat Daerah ...

Views
korang aku tak cerita pun yang aku pergi menembak.. gile best.. hyeperr best... tu lah pengalaman namenya...
1st time aku pegang senjata.. huhu.. m16...   aku.. tak takut pon pegang senjata tu.. yang aku takut .. polis2 at situ.. muka masing2 garang je.. aiii... sebenarnya tak pon.. alaa.. muka macam tu dalam hati ada taman tu yang penting.. huhu
 .. huhu..
Tempat : LAPANG SASAR TITI , JELEBU.....
Masa : DALAM PUKUL 7 SEMUA DAH BERKUMPUL NAK BERTOLAK BUT... KAMI YANG NAIK DENGAN CIKGU2 NI.. DALAM PUKUL 7 LEBIH BARU BERTOLAK....
......
Tarikh: 6 April 2011...

sepatutnya.. gurl2 ni.. naik bas ..but boy2 semua dah.. siap pilih tempat duduk dalam bas tu dulu dh.. hahaha...='(
kami lambat pon ade sebab... sebabnya ANIM my friend ni.. die sepatutnya pada awalnya.. terlibat dengan sukan olaraga.. but dah tarik diri.. tapi bila dah nak pergi tu... cikgu yang handlekan sukan tu.. minta ANIM pergi jugak acare tu... mau tak ANIM nangis.. huhu.. faham je la... orang tak nak... tak perlu paksa la kan.. but akhirnya.. dengan jase baik cikgu a.k.a ABer... cikgu Khai.. n cikgu wan Raal ... yang backup... dapat la kami bertolak menuju jelebu...
haha... macam dah nak hampir tamat je cerita aku ni kan.. but panjang lagi tahu,... dalam perjalanan yang agak dekat menjadi jauh bila..kami yang naik dengan cikgu WAN RAAL dah salah jalan.... kami dah salah lorong.. huhu... terpakse la buat U turn.. huhu.. sebenarnya.. bukan   U turn pon.. huhu.. but dalam perjalanan pergi je memang dah buat 360 drjh pusingan dah.. sebab 2 kali buat U turn.. huhu... kebetulan juga... ade lah sekor ayam tu melintas.. huhu.. satu kerete jerit suh ayam tu cepat... adoii aii.. banyak betul... benda yang berlaku... huhu..  bila sampai sana je... dah ramai dah... budak sekolah kami .. berbaris kat depan n belakang sekali sebab bas paling awal.. but siapa yang naik kereta tu paling lambat la... huhu... g tu la..
ni pulak gambar dari kamere Emy... rupenya.. ni keadaan dalam bas ek...


hmm... ak memang tak de kesempatan nak snap2 gambar ni...
nak snap gambar macam mane????
... ye la kat sana sebenarnya masing2 kena ambil test ke dua... dengan bunyi tembakan la.. macam mana nak jawab tu?? huhu.. dah la panas.. but tahu tak dalam mase yang sama.. ade lah seorang adik yang aku anggap sweet n macho tu.. rupenya tengah touching hihi.. xsangke kan... huhu... nak tengok muke die???? ni hah,... "adik manyoo kesayang" bak kata EMIRUL la... haha..

but nasib die dah ok dah.. alhamdulillah.. rupenya die tak tegur sebelum ni sebab nak kita tegur dulu.. map la Dik.. Xsengaje la.. haha... map sesangat..


Haziq Manyoo... n yang sorang lagi ni.. my friend yang giler2..
name je ketua umum2...
kak EMA...huhu..
Kak EMA???
hmm.. Kat sana jugak kami kena jawab test bulanan 2... arhh dah la .. tengah panas... paling tak boleh fokus... bila dengar bunyi tembakan.. huhu... sabar je la..


0 comments: