Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Angel Dah paTah sayaP die!!

Tuesday, May 10, 2011

Angel Dah paTah sayaP die!!

Views
assalamualaikum..
n haloha semua!!!

hmm. dah lama tak update blog ni.. haha.. xpe...hari ni.. nemo dah mula terpanggil untuk update blog ni..
hmm.. nemo tak dapat up date blog ni macam biasa sebab nemo dalam keadaan kurang baik sedikit.. but.. sekarang dah okey dah.. lama jugak nak tunggu pulih seperti biasa.. pening betul kepala ni.. hmm..

may be dugaan nemo yang nak menghadapi SPM tahun ni.. haha...

ape pon masalah yang buat nemo sedih tu.. tu semua dah lepas .. aku tawakal je apa yang jadi..lagi pon mr.Manager dah bagi nemo nasihat supaya jangan fikir tentang orang yang dah buat kita sedih.. pepon.. memang jangan fikir apa2 dulu sekarang ni... hmm..




aktiviti aku semalam.. nak tahu???

0 comments: