Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Trial SPM 2011

Friday, August 19, 2011

Trial SPM 2011

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

Minggu trial ni.. Nemo dah banyak kali buat banyak kecuaian semasa menjawab soalan.. nak menanggis rasanya. tapi apa nak buat benda dah jadi.. nak menyesal sempat lagii nasib bukan time SPM sebenar Nemo buat macam ni... kalau tidak... hanya Allah je yang tahu bertapa Nemo kesal...
Apepon dekat sini Nemo nak share pasal jiran meja sebelah Nemo yang boleh tidur time Nemo sedang berusaha keras nak siapkan paper2 tu.. adoiii..rasa nak kejutkan je dia tu.. ish3. nasib time exam.. kalau tidak Nemo dah tegur dia suruh bangun.. but berani ke Nemo tegur dia?? haha.. let it be... Nemo tak tahulah kadang-kadang dia ketawa sendiri.. then, dia menyanyi... haha.. nak gelak juga time dia buat macam tu.. sepanjang jadi jiran dia.. tak pernah bertegur pun .. and selalu ucap gud luck kat kawan Nemo dalam line Nemo ..huhu..Hari ni tetibe je terucap gud luck pada dia.. haha..



hope kita sama-sama berjaya kepada calon SPM tahun ni..

0 comments: