Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: eppy bezday kawan...!!

Monday, August 8, 2011

eppy bezday kawan...!!

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫






hai... Hari ni dah masuk puasa yang ke 8 dah.. dah semua beruntung sangat sebab sambut ulang tahun kelahiran time2 macam ni.. apa pon  Ucapan selamat ulang tahun dan PaNjANg Usia ok...


ni .. beberapa orang yang aku kena.. mah sini aku tag kan url fb korang bagi famous cikit...












to all of you yang kat atas ni.. Epy besday k.. dah tua korang ek.. erggg... 
dan aku ucapkan selamat berpuasa.. dan mari lah kita hayati bulan ramadhan ni k...
apepon kepada calon PMR n SPM tahun ni... gud luck untuk Trial ni..
weii tak takut ke??? ishh... wat lah yang the best...
korban tahun ni.. tahun depan kita lepak sikt...
bye.. wasalam..


0 comments: