Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Cinta..

Saturday, September 3, 2011

Cinta..

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

haha.. ni Nemo copy daripada FB.. kita just baca je..ok..


1.
Jgn cari BF yg main BOLA , sbb dia akan sepak kite ..
Jgn cari BF yg main BADMINTON , sbb dia akan pukul kite ..
Jgn cari BF yg main VOLEYBALL , sbb dia akan tampar kite ..
Jgn cari BF yg main TAKRAW , nanti dia akan timbang dan lipat kite ..
Tapi cari lahh BF yg main RUGBI , sbb dia akan peluk dan sentiasa LINDUNGI kite ..
phewitt phewitt ♥ :')




2.

WANITA diciptakan daripada lengkungan rusuk kiri lelaki, tidak terlalu gagah sehingga mengenepi kudrat lelaki, tidak juga terlalu lemah sehingga jatuh menyembah kaki. Bukan dekat kepala untuk dijunjungi, bukan dekat bahu untuk membebani, bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti, bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukandekat lutut untuk ditindihi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimuliai, disayangi dan dicintai. . 
 3.
Girl: Awak merokok?
Boy: Tak...
Girl: Minum?
Boy: Tak...
Girl: Ada kereta?
... Boy: Cuma ada BMW,WOLKSWAGEN,SUBARU,HONDA DENGAN FERRARI...
Girl: [Wah anak orang kaya rupanya] Rumah kat ne?
Boy: Bukit Antarabangsa...
Girl: Wah mesti mahal...
Boy: Tak la...cuma RM 950.000 je...
Girl: Dah pernah pegi haji?
Boy: Umrah baru 3 kali...haji 2 kali..
Girl: Wah...[Calon suami mithali]...kerja apa?
Boy: Pengarah syarikat..
Girl: [Confirm jadi boyfriend aku] HOBI?
Boy: Tipu orang... :P









0 comments: