Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: kenangan terindah???

Wednesday, September 28, 2011

kenangan terindah???

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

Perhh... dah 2 minggu dah xdapat guna internet ni.. sebabnya..
line or.. modem problem.. dah setup sendiri.. n telefon TM pon still xde perubahan.. apepon..
alhamdulillah dah selesai masalahnya...
hmm.. sebenarnya.. saya nak cerita panjang tapi malangnya... tak ingat lah banyak sangat cerita time internet problem... haii... nasib badan... hmm.. esok khamis ada program kat masjid.. untuk calon PMR n SPM..
so..saya tentu2 nya pergi dengan adik... senang kan.. hehe..


 time ni pengetua nak pindah...

dah lama xedit gambar. huhu.


saje letak gambar ni tak ada kena-mengena pon..

mesti ingat... time ni busy sangat..

mesti kenang peristiwa yang indah ni..

rasa takut nak exam nanti.. hmm.
yang paling sedih ..xlama lagi kena ucapkan selamat tinggal pada sekolah pulak...hmm...
by the way..banyak lagi nak buat ni.. so saya tinggal kan dulu post ni dengan ucapan salam 1Malaysia k...

Doakan saya dan kawan2 berjaya ye...



3 comments:

Meitantei Fadhil said...

gud luck in the exam.. do the best . . smoge cemerlang ye.

Meitantei Fadhil said...

gud luck in the exam . do the best . smoge cmerlang ye.

nur said...

thnkz sgt2.. insyaAllah... ^^