Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: BaddRol BakhtiaR

Wednesday, November 30, 2011

BaddRol BakhtiaR

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫





BAddRoL BAkHtiaR FAN PAGE... Mesti nampak kan LINK  tu .nak tahu tak.. yang Anim ni.. minat dia so,kalau minat jugak jadi fan dia k kalau minat dia....Oowh... lupa pulak nak cerita sikit ni..  huhu.. mari sini Anim cerita apa yang U all kane tahu ye,..
 1st  tu sebenarnya gambar cikgu sekolah saya ye... Cikgu Azhar haha.. memang adalah iras2 Kapten bola Sepak kita... hmm..
tengok cikgu saya.. noT badkan muka dia.. Muka dia cerah banding dengan Anim yang dah banyak kali jugak berjemur sebab balik sekolah jalan kaki.. =.=, sedihnya...
tak ape semalam tu kali terakhir Anim balik jalan kaki dari sekolah.. lepas ni dah tak pergi sekolah pakai baju sekolah n jalan kaki lagi dah time balik tu.. ... (^__^) ..






BADDROL
VS
CiKgu AzhaR
Cikgu ni memang baik sangat.. rapat dengan student dia.. memang boleh bawak jadi kawan baik ...student selesa nak bercakap dengan dia... macam adik beradik...
 Ada persamaankan tapi sapa lebih handsome??? pilih weiii.. but makluman ye.. CIKGU SAYA DAH KAHWIN...


2 comments: