Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: PILIHAN HATI??

Saturday, November 26, 2011

PILIHAN HATI??

Views

✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫
hmmm....


 Entry kali ni just nak semua yang baca beri komen.. tentang dilema Anim ni pada masa ni...  Cinta tu, butakan.. cuma dilema kali ni nak pilih yang mana satu cinta yang patut Anim pilih.. untuk harungi hidup pada masa yang akan datang... (Ayat macam nak pilih bakal suami.. hahaha... xboleh go on betul!!!) Sebenarnya, Sebelum ni Anim just saja2 survey new phone.. but hati ni dah berkenan.. walaupun may be xsmart mana pun pilihan Anim tu.. tapi... hmm... tu la namanya CINTA =P haha...
 so, kat sini nak tunjukan semua..
SIZEDimensions105.9 x 55.3 x 12 mm
Weight105 g
DISPLAYTypeTFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size480 x 800 pixels, 3.0 inches (~311 ppi pixel density)
- Gorilla Glass display
- S-Class Touch UI
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off
SOUNDAlert typesVibration, MP3 ringtones
LoudspeakerYes
3.5mm jackYes, check quality
- Dolby Mobile sound enhancement
MEMORYPhonebookYes, Photocall
Call records40 dialed, 40 received, 40 missed calls
Internal8 GB
Card slotmicroSD, up to 32GB, buy memory
DATAGPRSClass 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
EDGEClass 10, 236.8 kbps
3GHSDPA, 7.2 Mbps
WLANWi-Fi 802.11b/g
BluetoothYes, v2.0 with A2DP
Infrared portNo
USBYes, microUSB v2.0
CAMERAPrimary5 MP, 2592х1944 pixels, Schneider-Kreuznach optics, autofocus, LED flash
FeaturesGeo-tagging, image stabilization
VideoYes, 720x480@30fps, VGA@30fps, QVGA time-lapse and slow-mo video recording
SecondaryVideocall camera
FEATURESMessagingSMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
BrowserWAP 2.0/xHTML, HTML
RadioFM radio; FM transmitter
GamesYes
ColorsSilver, Titan Black, Dusty Pink
GPSYes, with A-GPS support; Google maps
JavaYes, MIDP 2.0
- TV-out
- MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
- MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player
- Organizer
- Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF)
- Voice memo/dial
- Predictive text input
BATTERYStandard battery, Li-Ion 1000 mAh
Stand-byUp to 300 h
Talk timeUp to 3 h 50 min
Music play
Up to 30 h.
LG arena...
or pilihan anim yang satu lagi tu.. must be phone jenis FLIP tapi susah nak cari phone jenis tu yang cantik design dia.. ala....flip LOLIPOP or ICE CREAM cume cantik n function dia ok ke??DAN if ada pilihan hati yang lain... macam mana dengan duit??? sayang nya nak melaburkan duit pada benda2 macam tu... serius... tengah dalam pertimbangan lagi ni...Xlari bajet ke??? adoii..... ^^, hmmmmmmmmm.....
Kata Polis→ cinta itu sukar ditangkap
Kata Ustaz→ cinta itu anugerah
Kata Doktor→ cinta xdapat utk diubati
Kata Guru→ cinta xboleh utk di pelajari
Kata Hakim→ cinta xboleh di hukum
Kata Orang→ cinta itu indah
Kata Rangga→ ada apa dgn cinta
Kata Radja→ benci bilang cinta
Kata Agnes Monica→ cinta xada logika
Kata Allah→ cinta itu milik-Nya. 


0 comments: