Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Keluarga Manyoo..

Saturday, December 24, 2011

Keluarga Manyoo..

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫



kat sini .. nak cerita sikit tentang sebuah keluarge bahagia ni...

keluarga ni diberi name "family of mayoo" sebab setiap ahlinya terdiri daripada manyoo2 yang agak giler otaknya... but satu perkara yang buat keluarga ni istimewa huhu.. mesti lah sebab mereka ni saling hormat menghormati antara satu dengan yang lain.. tu semua dapat dibukti kn ...
  • bila jumpe je .. mereka akan menyebut name keluarga kebanggaan mereka ni...
  • bila.. berjalan pada satu mase tu.. pasti akan berjumpe saudara mereka ni.. (manyoo) kat mane2 ade manyoo.. ..
  • manyoo xpernah tak senyum bila berjumpe.. huhu.. bahagianya mereka ni kan...

eg. .. sebagai tanda hormat...mereka akan terus membalas panggilan name mereka (contoh .. Mukhlis manyoo) sehingga.. mereka puas hati... melihat si manyoo yang di panggil membalas balik panggilan tersebut...

kesimpulannya ,sehari tanpa manyoo... sudah pasti sunyi dan tak meriah kan..


0 comments: