Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Tentang Dhia episod akhir~

Thursday, December 29, 2011

Tentang Dhia episod akhir~

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫


Hey... korang tentu dah tengok kan cerita tu kan.. so komen????


hmm.. sedih sangat ok.. walaupun just satu lakonan .. if korang peka..
lakonan tu semua sebenarnya benda yag betul2 jadi.. mencabar hidup diaorang suami isteri..
ok!! perasan tak ape dialog Zikir n Dhia time Dhia nya birthday ..Zikir ucapan selamat ulang tahun then dia harap isteri dia panjang umur then teman dia sampai dia mati..  Dhia pulak tak nak Zikir pergi dulu n nak Zikir teman dia seumur hidup dia..(tambah2 pulak babak tu berlatar belakangkan lagu yang bermula pada minit ke 2.01).. perhhh last2 diaorang saling menemani .. SEDIH lorr..


ada yang tak dapat tengok cerita tu episod akhir tu??? 


='(
okey .. enjoy k..




0 comments: