Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: AFIQ Yassin ~ Jejaka Bertemankan Laptop (Blogger Misteri)

Tuesday, January 31, 2012

AFIQ Yassin ~ Jejaka Bertemankan Laptop (Blogger Misteri)

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

Kenal ke sape orang yang aku jadikan tajuk tu?? Hah.. may be ade yang kenal and kepada semua student SMKSHK.. korang ingat tak dia ni...
Ala.. korang .. dia ni ex-senior kita .. dulu lain sekarang lain kot.. tapi no comment..
Nak aku ingatkan korang siapa dia ni??

Tak nampak?? Zoom kan la..
Harrhhh... banyak kali dah.. aku geram jugak dengan dia.. tapi just geram sebab dia boleh gurau2 time orang  serius nak tanya ni..
Okey baru-baru ni.. aku post kat fan page dia .. nak tengok boleh klik SINI  and dia lah yang tolong aku naik kan ranking kat blogger arwards tu sepanjang 4 hari aku tak ada sebab join program lepas SPM.. thankz banyak2 lah.. korang boleh follow dia kat SINI nak ikutkan aku suke semua blog2 yang dia buat.. tapi dia ni jarang nak setia pada blog2 dia.. dah banyak blog dia yang aku follow tapi yang latest tu la.. hmm..
Dia ni  rasenya , kalau dia bercinta pon susah nak setia kot.. ok.. btw.. Anim (aku) tengah berusaha untuk jadi top ten untuk blogger arwards.. hmm.. Ni semua pasal Senior aku tu.. dia ajak join.. mula2 rasa malas nak join sebab aku suke vote n promotekan blog orang tapi.. bila dia kata sudi tolong .. aku ON jela .. btw success untuk dia n Akak Nurul Ain.. Aku suke blogger berdua ni.. aku dah hafal URL blog dia orang dua beradik.. senang je.. hmm.. 
Sebab tadi dia kata kalau nak kalahkan dia.. kena buat segmen or kempen kan.. sekarang dengan rasminya segmen "SIAPA TU AFIQ YASSIN" ni bermula.. Korang boleh komen apa2 pasal dia ni.. nak kutuk??? boleh.. nak puji??? tak digalakkan.. hahaha.. gurau je.. silakan..
Tujuan "segmen" ni (segmen la sangat!!) nak suruh korang backup Anim.. if korang ade bukak fan page dia.. korang sudi2 lah backup ye.. korang komen sikit pasal dia ni.. if korang pernah kenal dia tu lagi bagus.. Okey.. ^^,

By the way... Dia n akk Nurul Ain, blogger kesukaan aku.. selain blogger2 yang sedia ade.. Aku suke lawat blog diaorang... sebab jeles teramat aku dropkan komen aku.. huhuhu.. saja buat semak kat entri diaorang.. 10 orang dah join sesi bongkar siapa orang yang jadi tajuk entri Anim ni pun dah cukup baik dah...



7 comments:

Zaza Nur Iman said...

wah..nak terjah lah fb dia..hehe

Afiq Yassin said...

piwittt.. budak tu baik sgt. skunk blog anim lebih ringan dari biasa dan lebih teratur

nur said...

@Zaza Nur Iman haha.. silakn.. ^^,

nur said...

@Afiq Yassin agak2 nak buang pe lagi ek.. hmm.. btw.. komen yg positive xdigalakkn.. huhuhu... :P

Sakura Aihana said...

Nemo...muka ko smkn tembam

nur said...

Ana.. itu yg kau komen ye.. adoiii..

♥Lady Ainaa♥ said...

waahhh.. can best jew.. nk trjah juga lak