Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: contest : warna hidupku :)

Tuesday, January 24, 2012

contest : warna hidupku :)

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

 Tadi Anim jalan2 nampak pulak benda ni.. wah ... excitednya nak join.. so..korang tengok ni..
BTW Anim pilih Pelangi sebagai Warna Anim.. sebab Anim meWarnai hidup Anim dengan pelbagai Warna.. :)
Contest Blog :  Aisyah Humairah 
Cantiklah banner contest ni kan.. Berkenanlah bila tengok..

syarat :
1)follow + like fanpage niera 
2)ambil banner dan linkkan ke entry niera ni.
3)letak dalam entry gambar korang dengan warna pilihan
4)tagkan kepada 3 kawan 
5)dah siap?letak link korang berkaitan contest ni dalam kotak komen niera :D





Apepun Anim kali ni Pilih Hitam (maaf lah gambar Edit je tapi Anim gilerkan warna hitam)
pergi kelas asyik pakai baju warna hitam dan selalu pakai sepasang dari atas ke bawah sama je ^^,
BTW biarlah tu pilihan Anim kan3..

Anim Tag Mereke:
kenangan dengan kawan2 (sebab terlalu bnyk hitam sampai sorang ex-student tu tanya.  "jamuan ghotic ke ni"

always in black


0 comments: