Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Lagu Hot Sekarang !!! Part 1

Saturday, January 21, 2012

Lagu Hot Sekarang !!! Part 1

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

Hmm.. Sebenarnya tajuk Entri Anim tu saja nak buat gempak..
Anim nak share lagu yang Anim suka dengar ikut moOd Anim kalau sudi followlah Anim dengar lagu-lagu ni semua... boleh hilangkan bosan...

Klik SINI Dulu.. dan  Klik SINI ^^,

Mula dengan Mood Sedih nak??
Sedih ni pulak ada pecahan lagi.. bergantung pada keadaan ..
Ada orang sedih pasal putus cinta... Anim try ambil feel tu then,
Anim rasa lagu yang sesuai ....


  • Ni lagu dari seberang.. Ternyata Salah Mengenalmu by Asbak Band (dah putus cinta sebab balak curang memang perkataan tu keluar kan3..)

  • Ni pun sama dari seberang tajuk dia Tentang Aku Kau dan Dia. (Usai Sudah) by Kangen Band...

  • Ni pulak lagu Sayangku by Taxi Band... jiwang sehhh... video dia mungkin tak cantik sangat tapi Anim share lagu ye.. ^^,
  • Aishiteru by Zivilia Band.. lagu ni Famous kan.. mesti korang tahu tapi Anim still nak share lagu ni...

..Dah korang layan lagu jiwang2 ...
hmm.. mehh sini Anim share lagu ketuhanan sikit..

  • Korang tengok cerita Tentang Dhia?? hah.. kalau perasan lagu ni pun salah satu OST cerita tersebut nak dengar lagu ni dalam cerita Tentang Dhia .. tengok episod akhir 26 kan??? btw lagu ni tajuk dia Ketulusan Cinta by Asmiranda faham2kan la bait2 lirik lagu ni... nice song la~~


  • Bunga-Bunga Cinta (OST Mihrab Cinta) by Asmiranda dan Dude Harlino..
  • Ni llagi Anim layan.. boleh mengalir Air Mata if kita hayati.. Wali Band - Aku Cinta ALLAH


Korang layan lagu seberang ni dulu.. kalau tak boleh masuk bagi tahu.. Anim dah penat nak menaip.. Anim just rajin melayan lagu2 ni kat YouTube je.. pepon hope korang pon layan k..
BtW Anim nak ajak join Segmen Buat duit kat bawah ni.. 
Gurau je... Terima Kasih klik..
so, join segmen jom..



0 comments: