Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: 7 biji Dragon Ball

Sunday, February 19, 2012

7 biji Dragon Ball

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫


Gempar.. kesemua 7 biji Dragon ball.. telah di temui.. Di wall milik Cik Dessert tapi ada orang kata khurafat. Ish.. napa nak ambil serius sangat pasal ni?? haii.. cerita zaman kanak-kanak je. nak kata dia dewasa sangat tak pun. Even dia ustazah dangan ustaz pun tengok cerita tu. Tak pulak kata khurafat. Dah tentu-tentu tak wujud benda-benda macam ni. .

   kenapalah orang tu serius sangat...
hmm..

11 comments:

Syira Rara said...

waaaa rindu nk tgk dragon ball masa kecik2 dlu..huhu. saya baru follow blog awak. kalau ada masa nanti singgah la blog sy dan follow..blh share cerita (^_^)v

nur said...

huhu tahu tak ape.. :) ok.. i will...

Cik Atien said...

dulu masa kecik2 atien suka sangat tengok dragon ball ni. hehe

nur said...

@Cik Atien betul tu kalau dekat tv.. tiap ari sabtu dn ahad..

Sakura Aihana said...

cite ni...goku so cute....kya~ waktu kecik waktu besar muka blur je tgk tp bla berlawan rasa nak berlawan sekali dgn dya

nur said...

haha.. nak berlawan ye tak.. huhu..

J.Syazwana said...

orang yang hidup serius sangat sumpah bosan. kekekeke

nur said...

@J.SyazwanatQ sudi komen.. mmg pon..

Prince Noob said...

Wow minat dragonball... anda dijemput utk jawab kuiz gender ini...

nur said...

haha.. dh jawab... :)

EAST Photography said...

im a new blogger, please do foloow me ya,http://eastgraphy.blogspot.com/