Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Dia Sebab Aku Terus Mencatat Post Blog

Saturday, February 4, 2012

Dia Sebab Aku Terus Mencatat Post Blog

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫


Mahu tahu ke siapa?
Dialah, dia yang paling suka cakap pasal peribahasa , perpatah sana sini.. (tapi kebanyakan perpatah yang dia sebut tu songsang..) huhuhu...


Special person tau dia tu... .. Aku selalu harap dia nampak aku.. tapi Alhamdulillah.. dia nampak jugak aku.. cume sebagai seorang muridlah..
Chop3 kenapa murid??
Answer: Sebab dia ... hmm... korang dah boleh agak kan siapa dia ni..
Segan kot kalau jumpe dia.. dah hampir 2 tahun lebih admire kat dia ni.. (^,~) sejak akhir tahun tingkatan 3.. huh... jangan salah faham k.. dia ni HERO aku sebagai budak spbt yang diganggu oleh abang2 tingkatan 5 yang boleh dikatakan ganas jugak.. tak caya ??... tanya MarsGreen.. aku dengan 3 orang lagi kawan aku jadi mangsa.. 
and sekarang aku excited giler2 bila nampak

|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Obses sangat bila tengok objek kat atas ni..
sebab aku akan ingat dia tu..
Tak ada lagi kata2 yang aku boleh kongsi .. yang pasti aku gembira betul bila dia komen blog aku.. tapi sayang aku baru perasan akhir tahun lepas..  peace V('',) hope dia ingat kami sentiasa.. (nak suh ingat aku mana boleh..) huhuhu.. btw aku selalu harap jodoh dia seorang yang baik.. bijak...



4 comments:

Afiq Yassin said...

mcm kenal jer.. orhh
boleh jadi gosip ni

Sakura Aihana said...

nemo...ko biar btul..skt ke??? terkezut I

Budak cadburry said...

Mcm kenal jee kak Nemo .

Ehem-2 . Sape Lah tue kan ?

nur said...

uish korang yg tau senyap je la .. :P
abg afiq tau ke???