Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Don't Give Up!!!

Tuesday, February 7, 2012

Don't Give Up!!!

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫


Okey3.. Alhamdulillah dapat pon edit ape yang patut walaupun belom puas hati..
pepon semalam punya semangat nak guna layout baru..ye lah dapat layout free dah siap edit...  tapi tercuai punya pasal ... tak sempat nak download layout tu...then, tertekan upload pulak.. Habis patah semangat nak update blog...hmm.. kalau layout baru yang aku termuat naik tu tak pe la.. ni layout tak bila2 tah..
semalam sempat nangis dalam hati je..

Nak nangis betul2 tak boleh.. semalam aku online kat ruang tamu..
Kepada yang berkenaan... mintak map.. !!! aduhh.. sedih lak ai... Apepon Anim harap dia tak marah or kesal.. (harap ape tu?? tentu2 orang akan terasa bila kita sia2kan kje yg dia buat) huh...



Huhu... Nampak gambar kat atas ni? ni la.. gambar Anim dengan Ana... muka Anim kelakar dalam ni.. huhu.. tapi tu senyuman tu, senyuman bahagia.. Tak perlu nak senyum cantik2 kalau tak gembira and ikhlas kan3.. huhu..

0 comments: