Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Ini Cinta Segi Empat..

Tuesday, February 7, 2012

Ini Cinta Segi Empat..

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫
   Serius gempak jugak la..
Si A pernah in relationship dengan si B (in relation ke?? tah la.. malu2 je masing2 kot) .time tempoh masa teman tapi mesra tu.... tup3 si A cemburu la si B ni main banyak kayu 3, 4, 5 and entah berapa tah sebenarnya aku pun tak tahu.. tapi baru2 ni (tahun lepas lagi) si B dah break up dengan "kayu" dia yang sorang tu..by the way .tak mahu cerita pasal 'kayu' si B.. kita fokus pada cerita CINTA SEGI EMPAT  ni okey?? . kita sambung balik.. si A ni kecewa la.. si B berkayu2..lastly B tinggalkan A macam tu je.. buruk jugak perangai si B tu kan..sian si A.. Then, in same time si C bercinta dengan si D .. bagi si C ni, si D ni lah 1st love dia.. tapi si D tu tah la.. muka dia memang baik.. mata dia redup2 je..  their relationship putus macam tu je sebab si D yang mintak.. ( dia bagi alasan budak bijak pandai tahu.. !! tapi memang pandai pun..)


Masa pun terus berlari anak.. 
Tanpa dirancang si C pulak wujud dalam kehidupan si A.. si A tak pernah jangka pun hubungan baik tu sebenarnya akan beri kesan pada dirinya yang baru sembuh daripada luka ditinggalkan si B tu.. si C lah orang yang buat si A senang.. si C baik sangat .. tapi saat si C dan si A seperti ingin mulakan hubungan.. mereka terpaksa undurkan diri masing2 ni kerana si C takut si A kecewa dengan dia yang masih sayang and nak tunggu si D tu.. si A kecewa lagi.. tapi dia bersyukur sebab si D berterus terang dan tak meninggalkan dirinya (si A) seperti mana yang si B buat pada dia dulu...

Si B dengan kejamnya meninggalkan kayu2nya.. sian kot main tinggalkan macam tu je.. si A ni selalu jugak contact dengan kayu2 si B  ni.. Dengan setianya si C menunggu si D.. tapi si C dapat tahu yang si D in relationship dengan si B.. kesian si C yang setia.. dan kesian jugak si A yang asyik kecewa..si C hanya mampu doakan yang terbaik buat si D.. dengan penuh harapan si B akan jaga si D dengan baik.. walau bagaimana pun si A dan si C kuat.. 


2 comments:

EyqaLuvender said...

comel gler blog nemo ni...kte follow taw...hehe

nur said...

mekasih :)