Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Nafsu Aku Tergugat ...

Tuesday, February 14, 2012

Nafsu Aku Tergugat ...

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫
   Arhh... Tak boleh tahan betullah tengok benda ni.. Tadi aku tersearch pasal benda ni.. punya lah mengiurkan .. Nak join aku tak ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

1.

2.

3.


Dah tengok kan.. korag tahu tak tu apa benda ?? weiii.. tolonglah aku gemar betul dengan benda tu ... 
ni lah buah yang first kelaaas....

gambar ni buat aku tak tahan la.. mana ada jual ek??? ish..menyesal search pasal ni tadi.. aku dah mula teringin nak makan dah... 
Sini aku share sikit pasal delima ni okey.. 
=>
Di dalam Al-Quran ada disebut buah delima dalam surah Al-Rahman dan Al-Waqiah..
Ternyata buah terpilih ini mempunyai khasiat yang sangat tinggi..
Buah ini sangat jarang didapati di negara kita,dengan kata lain agak sukar untuk mendapatkan buah ini..Sangat bertuahlah kepada sesiapa yang mempunyai pokok ini di laman rumah anda kerana ia memiliki khasiat yang banyak.


Delima mengandungi vitamin a dan c,zat besi,sodium,kalsium dan fosforus. Ia boleh merawat cirit birit dan kebengkakan.


4 comments:

Sakura Aihana said...

saya faham perasaan nemo...tapi sabar ya

Afiq Yassin said...

nemo mmg.. makn no.1

nur said...

Hana.. tQ sbb pham..
Abg Afiq.. ok xpe.. ckap la lgi :P

Rara said...

Hello! i love ur blog. cute and seronok baca entry ni.. baru je follow.. visit my blog? thnks