Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Perangai Pelik Warga FaceBook

Friday, February 10, 2012

Perangai Pelik Warga FaceBook

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫

Laman sosial ...
Kat sinilah kita selalu dapat ramai kawan and kat sinilah punca orang temu jodoh.. putus jodoh pun ada jugak kan.. :)
(apa sal putus jodoh??tak ada perkataan lain ke???)
Ahh... pepun perkataan yang sesuai.. yang peting maksudnya sama..

Selalunya orang promote gambar or link something kat FB ni.. tapi tak sangka ada jugak orang mintak "like" status dia.. malas lak ai.. buat benda yang tak berapa nak rela ni kan..
..
tapi tak pe... orang tu nak sangat kita like.. apa lagi buka je wall dia and like je semua status dia.. biar penuh notification dia dengan nama kita.. :)
Nampak tak?? tak nampak zoom kanlah..


Dan ni bukanlah satu yang pelik kalau orang bergaduh tak FB ni.. tapi tak malu ke orang lain baca pasal ketidak pandaian diaorang sebagai orang yang pergi sekolah.. uisshh.. buruk perangai diaorang yang gaduh-gaduh tu.. ( Anim baca pun boleh tergelak... ) Banyak lagi boleh dikomen-komenkan.. selain komen yag boleh buat orang HOT bila baca..

2 comments:

hamzah ian said...

komen kat blog pun boley gaduh juga.. ehhe

nur said...

hehe.. yg tu perangai pelayar alam maya pulak :)