Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Salam Maulidur Rasul ...

Saturday, February 4, 2012

Salam Maulidur Rasul ...

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫ 


Korang aku excited nak bagi tahu kepada semua walaupun most of you already know about  Maulidur Rasul..
Wei.. kekasih akunya birthday esok ....



jom ramai2 kita selawat.. kalau ada progam kat masjid tu jomlah kita meriahkan lagi..
Apapun dulu kat sekolah kalau time sambutan Maulidur Rasul ni.. meriah tau.. paling best time berarak ke Masjid.. (ala tak jauh pun sekolah dengan masjid... ) seronok sangat time tu berarak bawak sepanduk.. sambil selawat..


Korang jom layan Video bawah ni.. kita kenali kekasih hati aku ni..

Sesungguhnya kita masih belum mengenali diri Baginda...


2 comments:

jal said...

jom singgah
entry berkenaan MAULIDUR RASUL
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/perlu-ke-sambut-maulidur-rasul.html

nur said...

@jal i will.. ^^,