Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Kau Dalam Kesedihan : Vascular System

Thursday, February 16, 2012

Kau Dalam Kesedihan : Vascular System

Views
✄░ Assalamualaikum pelayar alam maya?? ღ Nemo Sudah Nak buka Mulut?? ✫


kesedihan.. 
selalunya buatkan aku nanggis.. tapi tak bermakne kalau menanggis tu lemah ..
percaya lah.. banyak jugak kebaikan kita keluarkan air mata...tgok SINI
hmm.. pepon rasa beruntung kalau dapat jadi orang yang penting .. berfungsi dan 
percaya tak.. tajuk atas tu ada kaitan dengan Anim kali ni.. 
happy dapat jadi orang yang penting macam vascular system ..
penting tau!! kalau xade benda nak support macam mana nak menjalankan fungsi dengan baik.. 
hmmm...



2 comments:

merpatisejoli45 said...

hye, sudi x exchange banner ngn saya?
if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

done folow u, jemput jd folower saya blik ye. :)

nur said...

yeah.. ok :)