Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Dapat Tidur Tak Semalam Calon SPM 2011

Tuesday, March 20, 2012

Dapat Tidur Tak Semalam Calon SPM 2011

Views
 Assalamualaikum pelayar alam maya?? 


Arhhh.. hari ni result keluar.. semalaman tak dapat tidur. Even lepas subuh masih lagi tak dapat tidur kejap.. huh.. mata dah macam mata panda dah..
dah dekat pukul 10.00 pagi ni,tapi still tak nak siap2 lagi sebab cikgu2 sibuk nak buat analisislah.. Hari tu time PMR budak2 ni dapat tengahari. kali ni tak tahulah macam mana.. Harap sangat keputusan SPM ni dapat mengembirakan mak dan ayah. tu je harapan ..
huh.. berdebarnya..
Doakan untuk saya..!!!

ya, Allah semoga keputusan SPM tahun ni tidak mengecewakan hambaMu ini.. sesungguhnya aku hanya ingin mengembirakan ibu bapaku saja..



wish me luck!!!
tak lupa doakan kami batch 2011 dapat yang cemerlang..


5 comments:

Muaz Faris said...

relax je la.. tak yah gelabah sgt..hehe

nur said...

hehe.. lepas ambik bru ilang gelabah kot.. ^^,

Sakura Aihana said...

bkn ke slama ni ko mmg tak leh tdo mlm???

nur said...

hehe.. kantoi sudah.. tpi.. kali ni lain sikit.. xleh tido.. plus berdebar.. hehe

Nor Zilla said...

macam mane result?/ akk pom nak tahu..hehee