Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Senyum Seorang Diri

Wednesday, March 7, 2012

Senyum Seorang Diri

Views
Assalamualaikum pelayar alam maya??


Wuaaa... Rasa sayu je bila singgah blog Senior aku.. Rukan pasal entry dia.. tapi pasal lagu dekat blog dia..
By the way, sejak bila dia suka letak lagu dalam site dia???? Tanda soal banyak-banyak.. hahaha

Nak tahu tak lagu apa?? lagu Tanpamu by Sabhi Saddi & Helena :')


Layan seehhh..
^^,

Owh ye.. sebelum tu.. 
dekat sini aku sertakan gambar masa majlis kahwin cikgu kimia aku.. 3/3/2012 yang lalu..
tapi ni bukan sumber daripada aku tapi okey la ni asal ada kan..!! ^^,




Tcer dengan Ex-PA



Lain muka Tcer.. huhuhu...





OKEY..OKEY OKEY...
Jom balik pulak.. :)

Ni dalam bas time dah nak balik.. tunggu adik-adik ni lambat sangat.. =.='

Time ni... tengah on the way turun bukit.. okey.. rumah tcer tinggi sangat










2 comments:

Afiq Yassin said...

mdm su dah kawin rupanya.. lama x dgr cite

nur said...

yup.. gambr tcer nemo upate nanti..