Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Surat Cinta : 1st Love Letter

Thursday, March 1, 2012

Surat Cinta : 1st Love Letter

Views
 
Assalamualaikum pelayar alam maya??

Dalam meniti kehidupan.. Terutama dalam tempoh meningkat remaja ni, sudah pasti korang pun pernah alami apa yang aku alamikan?
nak example tak?? 
Pernah dapat "surat cinta" tak??
Aku mengaku pernah dapat.. Okey..!! Kalau ingat balik memang kelakar...
Serius !! Nak tahu sebab apa??
  • Sebab aku dapat surat cinta time umur aku 10 tahun.. darjah 4.. serius merah-merah muka aku...
  • Kawan aku terlalu busy body nak baca surat tu ...
  • Aku buang surat tu dalam tong sampah dekat belakang kelas lepas aku berjaya rampas balik daripada kawan aku tu..
  • Aku tak baca pun surat tu. Maknanya aku tak tahu langsung apa yang tertulis dalam surat tu...

Akhirnya aku senyap je buat macam tak ada apa-apa yang jadi lepas buang surat tu. Kawan budak yang bagi surat tu , tersenggih-senggih je .. Segannya...
Kesian budak  yang bagi surat tu sebab aku start tak suka dia lepas dia bagi surat tu.. Tak bertegurlah..


Haha.. tulah my first love letter... Time tu memang tak ada perasaan langsung so, no hallah nak buang je depan orang yang kirim tu.. hahaha... teruk kan... >.<

Sekarang pun bukan masa untuk bercinta..!! 
Kalau korang dah sibuk-sibuk nak bercinta maksudnya korang dah bersedia untuk berkahwinkan..??

Bagi aku.. wedding macam ni yang aku nak...



Imam Muda Hassan dan isteri... (sweetnya !!!)



5 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. huhu.. kecik2 dah dapat love letter.. sy takde pun. tapi takpela. ta penting pun... huu~ perkahwinan macam tu.. moga Allah perkenankan.. amin :D

Detective Fiqa said...

wahhh. dapat surat cinta!. df tak pernah dpt pun haha
tapi alaa biasalahh. normal tuu hehe

nur said...

hehe.. alamak segan nya.. hehe..
^^, aminn..

Sakura Aihana said...

untunglah dpt love leter... ana pernah dpt waktu drjh 6 ingt lg tak??? tapi tak baca pun... surt tu dikirim ke rumah.. bdak KL rasanya tu siap ltk gamba... hahaha... x leh lupa blk umah terus kena mrh dgn mak tp muka ana blur je...yelah manalah den ado pakwe knl pun tak

nur said...

ingt nemo nak mention pasal tu.. tpi xpe la.. huhu.. mak ana yg tgk kn?? haha,, ingt lagi..