Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Kasut Terunik di Dunia (Gambar)

Saturday, April 7, 2012

Kasut Terunik di Dunia (Gambar)

Views

Assalamualaikum pelayar alam maya??

Ni betul-betul unik. Huhuh.. ada jual tak dekat area Negeri Sembilan???


Ni pon unik je. Ada tak design kereta Persona warna Silver??
Haha.. Siapa yang obses sangat dengan pisang bolehlah try pakai. ^^, 

Berapalah inci kasut ni.. huhu.. dahsyatlah


Sure ganas betul kasut ni. Percayalah, perempuan memang kena pakai.

Fuyoo.. sesuai untuk adik-adik.

Terkenang Time dekat Tadika dulu...

Tak dapat Naik kereta sport dapat "pakai" pon jadilah...
huhu.. okey banyak lagi yang pelik2 kat dunia ni.. cume kita je tak jumpa lagi.. ^^,







9 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. suke kasut ada kartun cars tu je >,<

nur said...

Hehe... sama la.. sebb tu tertarik nak ambik gambar tu..

FadzMeera said...

ini kalu pkai yg girrafe, confirm kejap ja dh jdik flat kn kn
yg cars tu comell

Sakura Aihana said...

yang penting hana tak nak pakai kasut yang tggi ntah berapa inci dan tak stabil... hana suka pisang tp pisang yg nak dimakan bukan pisang di kaki..dahlh kulit pisang...nnt bnyk kali tergelicik

nur said...

hahaha.. mcm2 la.. hahaha.. :)

nana kamarul said...

Wahhhh ... unik gile! Mane nak cari kasut Lamborghini tu eh? Macam best je :P

Sakura Aihana said...

http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html hana tag nemo

Sakura Aihana said...

hana tag nemo lagi http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-contest-by-izzul.html

nur said...

tq tag.. :)