Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Happy Birthday Sahabatku~

Thursday, May 17, 2012

Happy Birthday Sahabatku~

Views
بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ 
Assalamualaikum pelayar alam maya??


Area jam 1.50 tengah hari. Ana telefon ... "Nemo .. online kejap"
So, Nemo pun online..
Kebetulan Nemo nak update blog ni .. tengok Ana dah mendahului Nemo..

"Eh.. tak apelah nak buat macam mana awak keluar pagi tadi"
Petang ni Nemo nak pergi rumah Ana.. huh.. dengan pantas Nemo menaip entri untuk sahabat Nemo sorang tu..
Mungkin tahun ni , tak adalah lagi nyanyi di dalam kelas macam dulu2 tu untuk Cik Atie Tyra kita lagi,
tapi harap2 dia tetap happy hari ni.
╲╭━━━━╮╲╲╲╭━━━━━━━━━╮
╲┃╭╮╭╮┃╲╲╲┃ SMILE !!!.......... :)      ┃
┗┫┏━━┓┣┛╲╲╰┳╮ It's a SUNNAH! ┃
╲┃╰━━╯┃━━━━╯╰━━━━━━━╯
╲╰┳━━┳╯╲╲╲╲╲╲╲╲
╲╲┛╲╲┗╲╲╲╲╲╲╲╲╲ 
Sayangku Cik Atie Tyra saya tak dapat nak jadi orang pertama yang wish awak tapi biar saya jadi antara orang yang sentiasa ingat pada awak .. Saya harap awak sentiasa jadi diri awak..  ^^, senyum sentiasa walaupun dalam masalah ye.. (optimistik bak kata Anis) ...
Awak duduk jauh dah lepas ni.. Nun 45 darjah arah barat laut semenanjung Malaysia ni. jaga diri nanti eh (Saja pesan awal2). Semoga success dan...... eh baru saya perasan awak dah tua la..kih3... maaf ye..Terima kasih anggap saya kawan awak.. walaupun saya ada buat silap dalam bersahabat dengan awak.. Maaf dan Terima kasih...
Semoga panjang usia..
Happy Birthday..

Facebook >>> Cik Atie Tyra
Twitter >>> Siti Nur A'tirah
Blog >>> Tyra


Ana ada video yang special tapi Nemo tak ada..
...

(Lagu sama dengan Analah.. ~~ maaf)

Ehh.. masa dah tak ada ni..
Maaf Tyra tak ada Kad macam Ana..
Tak ada yang special dekat sini.. tapi..
Nemo seronok dapat buat entri ni...
^^,


Dalam kenangan Dalam poket saya ...












Time saya sedih.. awak pujuk saya..
tapi time awak sedih saya tak ingat pun apa saya buat...
terima kasih sudi layan saya.. ~

Tengok gambar ni teringat time kat Genting... Wuaaa...
Seronok..





Okeylah.. Saya nak simpan gambar-gambar lain dengan awak balik dalam poket .. (tak tunjuk kat sini) (^____^)

Happy Birthday Cik Atie Tyra~



3 comments:

Cik Atie Tyra said...

hehe . takpe takde kad :) entri ni da memandai :)rindu gak kat genting . huu ~ taecyeon dan nickhun comel ! saya suka saya suka :) kek tu yummyyy ~ hehe . thanks nemo . sayang diaa ~~

Sakura Aihana said...

yummy yummy..ana gerenti..ana mnta dgn nemo...gerenti nemo x bagi... huuuuuu~

hana tag nemo
http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

ciksukaberangan said...

Moga persahabatan kalian kekal hingga ke syurga :)