Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Cikgu Garang Tanda Sayang?

Sunday, August 12, 2012

Cikgu Garang Tanda Sayang?

Views


بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ 
 Assalamualaikum pelayar alam maya??

Mood hari ni ke'ungu'an sikit so, aku ambik keputusan taip introduction ni guna warna ungu... 


hmm.. Sekarang ni aku tengah bercuti raya. Jumaat lepas (10/8/2012) aku balik ke rumah ni untuk buat persiapan raya dan bersiap sedia untuk terima sebarang kemungkinan keputusan UPS matrikulasi yang bakal keluar lepas raya... tarikh aku tak pasti... tapi nahaslah aku kalau tak dapat result baik... terutama kimia ... why chemistry?? 

Uishh.. korang tak faham perasaan aku pada subjek tu... rasa nak menangis aku .. al kisahnya.. aku dapat pensyarah @ kita orang panggil cikgu je kat sini... tersangatlah garang. kadang2 tu kami terpaksa bersedia fizikal n mental untuk tempuh kelas dia... dia memang akan buat kami ni gelabah and jadi "kosong,0" bila terkejut dengan suaranya.. oh... gugur jantung aku... hmmm... seram sejuk aku rase... lepas tu tak kanlah nak diam je..kalau cikgu tu dah tanya mesti kena jawabkan...(aku kutip balik jantung aku ni... ) then,jawab. dapat jawab lege la.. kalau tak tu memang rasa nak pitamlah... 

dah lama aku tak ada cikgu segarang dia.. huh.... seram macam tengok cerita hantu... (tapi....aku tak takut tengok cerita hantu sangat mungkin rasa takut macam masuk mulut singa kot.) apa pun ,dia garang  sebab dia sayang kami student dia ni.. dia garang ada masa je... (tapi kebanyakan masa garang la) banyak jugak masa aku enjoy sangat dengan dia even dia perli kita orang punya kesalahan pon . it okey la.. keciknya hal kan...kelakar je rasa ..... aduh... first time  aku rasa tak malu sangat bila kena depan orang dalam kuliah..aku rasa semua sama je dalam dewan kuliah tu.. .(aku tak kena selalu sebab cikgu lebih cam dak tutor dia, kalau kena panggil pun alhamdulillah dapat jawab...) 

kalau  time kuliah no way lah kauorang boleh masuk dengan keadaan kosong n tak baca apa2... dia pantang betul.. tak boleh relex langsung... even kawan2 lain kata kami bestlah boleh relex2 ... (banyaklah korang ingat kitaorang ni relex sangat ke???)

moga cikgu kesayangan kami tu sihat selalu.. dan sentiasa dalam keadaan baik je.. hmm.. dia seorang yang bagus... rugi kalau kita jauh daripada dia.. 

0 comments: