Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Budak Baru

Thursday, December 27, 2012

Budak Baru

Views
بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ
Assalamualaikum pelayar alam maya??


wah dah lama tak update blog ni .. tiap kali nak post something ada je halangan .
kali ni dah tah berape tahun tah, Anim tak balik rumah (1 bulan dah )  baru terbukak peluang nak update blog ni. first, Result dah keluar .. alhamdulillah 3.0 above tapi bukan 4.0 tu yang sikit terkilan tu.. tak pe lah ada beberapa sem lagi untuk dapat 3.6 above. INSYAALLAH... doa-doakanlah.


Sebab lama tak balik nilah Anim rindu rumah.. hmm.. nama  je rumah dekat .rindu kat kawan2 jugak..

Ni sume sebab banyak kerja nak buat ... Ape boleh buat kenalah obey.

okey , cakap pasal budak baru. sebenarnya Anim dapat classmate baru.  Orang dia.. susah nak cerita ... fizikal tu... dua-dua tinggi.. wah memang terasa duduk sebelah tiang... eh salah.. berdiri sebelah tiang.dua2 lelaki.. ek perangai malas nak cerita sebab belum kenal lagi...
hope diaorang okey lah ..



Anim insyaAllah boleh terima diaorang tu.. cuma kalau diaorang jaga perangai lagi bagus..(Dah mula anggap family dah.. )

sebagai family baru dalam kelas tu hope diaorang tak berat mulut nak bercakap dengan kitaorang ni.. ehmm... sedar2 sikit awak tu adik beradik tiri je.. wekk.. 
dah lah malas nak cerita lagi.. ni pon pinjam kawan punya lappy kawan jap so. tak berani guna lama2 (asal tak guna sendiri nya?? ...jwapan: malas nak turn on . ) :P

hehehe.. P/S kredit buat GadisElyana



0 comments: