Bubble Tea LoveR ! ! BubBLe Tea LoVeR ! !: Homesick

Sunday, December 30, 2012

Homesick

Views


بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ
 Assalamualaikum pelayar alam maya??

Homesick mak cik oii.. jujur cakap Anim telefon rumah dapat cakap dengan mak ayah pun tahan je sebak nak nangis.. ish... akhirnya Anim buat keputusan balik pada hari sabtu tu.. btw.. dapat duduk rumah semalam je... well better lah daripada Anim menangis je sebab nak balik... hmm...

Apepon Alhamdulillah urusan yang kena selesaikan hari ni dah pun selesai.. puas pusing2 semalam dan pagi tadi . Baru Anim perasan satu benda... Kalau betul la.. kat malaysia ni banyak kedai komputer cyber cafe n....
tapi kedai nak print out flyers and kad2 tu tak banyak and susah nak cari.. setuju tak.. Terima kasih pada assignment yang buat Anim sedar bertapa sikitnya kedai2 macam tu kat Negeri Sembilan ni...

Mood: Ke Pangkor la... nak cuti.... wink3..



2 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

rindu jugak nak balik rumah tetapi exam tak habis lagi. huhu

Cik Dessert said...

hehe.. ye la.. btul jugak...